Posodobljeno, NOVO in prijazno obiskovalcu

Dobrodošli na najini prenovljeni spletni strani in hvala za tvoj obisk. Če si prvič na najini spletni strani se ne pozabi prijavit na novičke, kjer boš obveščen o novih izdelkih in novih ‘’dizajnih’’. Vsak mesec pošljeva tudi kakšen bonus popust za tiste najbolj ustvarjalne.

Čisto nova spletna stran je končno tukaj. Kaj pa so NOVOSTI?
Nedvomno je to USTVARJALNICA. To je priložnost za Vas in za male ustvarjalke in ustvarjalce. Mesečno boma širnemu svetu pokazala kaj rišeš ti. Zato le poišči svojo najljubšo risbico, jo opiši in nama jo pošlji. Več podrobnosti tukaj.

Spletno stran sva prenavljala nekaj več kot pol leta. Razmišljanja in iskala nove ideje, ki bi iskanje darila čim bolj poenostavilo in vam ponudilo tisto, kar ponavadi tudi iščete. Vsekakor sva nadgradila ponudbo izdelkov ter dodala nekaj najinih prvih paradnih konjev. Tukaj mislim predvsem na vsem dobro znano leseno URO, leseni METER in zelo priljubljene personalizirane TOPERJE za na torto.

Si mogoče opazil /-a, da ob klikanju vse šiba mnogo hitreje? No, zato je poskrbela ekipa dWEBA.V kolikor izdelujete podobne personalizirane izdelke, Vam jih srčno priporočava. Poslušajo, svetujejo, sprogramirajo, testirajo in na koncu najboljšo verzijo tudi izdelajo.

Čisto posebna novost je tudi ZEMLJEVID Slovenije. Včasih si kar tja v tri dni rečemo ah saj jaz pa ne znam ne zmorem in ne vem. Poglej na zemljevid. Gašper iz istega kraja riše in ustvarja. Monika iz sosednje občine tudi, zakaj ne bi probal še jaz. Kar bo pa bo!

Hvala, ker si prebral/a najin prvi BLOG zapis in vabljen/a, da prebereš tudi druge zanimive vsebine.

Uživaj, ustvarjaj in se beremo naslednjič!

Košarica

Prijava

Na vrh strani