Dobrodošli na najini prenovljeni spletni strani in hvala za tvoj obisk. Če si prvič na najini spletni strani se ne pozabi prijavit na novičke, kjer boš obveščen o novih izdelkih in novih ‘’dizajnih’’. Vsak mesec pošljeva tudi kakšen bonus popust za tiste najbolj ustvarjalne.

Tokrat pa o DARILIH.

Danes je četrtek, v soboto pa grem na rojstni dan in res se mi ne sanja kaj podariti. Rad bi vsekakor z denarjem kupil nekaj posebnega, unikatnega in mogoče tudi uporabnega. Vsi smo že naveličani poplave različnih izdelkov in predlogov, ki pa na koncu ležijo tam v omari, se zlomijo ali pa se izkažejo za odvečno kramo v naših domovih.

Vsekakor mora darilo biti nekaj posebnega. Darila nosijo spomine, nosijo občutke in so mnogo več kot le samo predmet. Tukaj je kratek vodnik do vašega popolnega darila.

1. PERSONALIZIRANO

Osebna nota, ki jo dodamo velikokrat šteje največ. Zato izbirajmo izdelke, katerim lahko dodamo nekaj kar bo ustvarjeno posebej za to priložnost in posebej za neko osebo. Tukaj je eden najpogostejših dodatkov na izdelkih prav IME tistega oz. tiste, ki praznuje.

2. TRAJNOST

Vedno pomislimo na to, kje se bo ta izdelek znašel npr. čez 5let. Ali bo sploh še smiseln? Ali bo že izven mode. Ali bo ležal tam v sobi za odvečno kramo? Seveda živimo v potrošniki družbi, ki se kar hitro naveliča predmetov, jih vrže stran ter kupi novega. Prav zaradi tega moramo iskati izdelke, ki bodo aktualni večno.

3. UPORABNOST

Seveda se z uporabnostjo izdelka tudi določi njegova minljivost. Vedno se vprašajmo ali darilo na dolgi rok nosi tudi kakšno korist in ali bo darilo tudi izboljšalo življenje obdarovanca.

4. ESTETIKA

Wau kako je pa to lepo! To so besede, ki jih morate najprej izreči sami, potem pa vsaj dvakrat slišat še od drugih. Potem veste, da je darilo popolno.

5. BUDGET

Zelo pomemben pri izbiri darila je tudi vaš namen, koliko ste za nekaj pripravljeni odšteti. Naj bo to 20, 30 ali 50 eur. Vsekakor vedno razmišljajte o tudi tem, da bo v ponedeljek prišla položnica za elektriko.

6. PRIPOROČILA

Povprašajte prijatelje, kaj je tisto kar so podarili oni in s katerimi darili imajo najboljše izkušnje.

7. MALA PODJETJA

Na trgu je res poplava vseh možnih daril. Pri izbiri vedno pomislimo tudi na sam izvor izdelka. Ali prihaja iz daljnega vzhoda, ali pa je narejen v domačem lokalnem okolju. Spodbujajmo lokalno in spodbujajmo mala podjetja.

 

TO JE TO! Upam, da bodo napotki vsaj malo koristni in da najdete to kar iščete.

NE pozabimo pa…

Jahta, športni avto ali diamanti. Kaj ti bo drago darilo, ko pa ni iz srca.

Obdarovanje je prenašanje pozitivne energije in lepih besed.

Ko ob predaji vašega popolnega darila še čestitamo pa le dodajmo še kakšno kreativno besedo in topel objem!

Si pišemo kmalu!

Leon iz woodBROO

Košarica

Prijava

Na vrh strani